KIB-TEK, Ercan’ın bir bölümüne elektrik verilemeyeceğini duyurdu

ERCAN

KIB-TEK’ten yapılan açıklamada, yüksek gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle bugün elektrik verilemeyecek bölgeler şöyle sıralandı:

“Çukurova, Yeniceköy, Kalavaç , Beyköy, Cihangir, Gökhan ve Düzova, Görneç, Serdarlı, Balıkesir, Ercan Havalimanı’nın bir bölümü, Değirmenlik, Minareliköy, Demirhan, Başpınar, Degirmenlik ağıllar bölgesi ve Değirmenlik kırsal kesim arsaları, Meriç ve Gaziköy, Tünel, Çömlekci Çiftliği, Dilekkaya, Kırıkkale, Erdemli, Yiğitler, Kırıkkale ağıllar, Erdemli ağıllar, Kırklar’ın bir bölümü, Kırklar Türbesi, Margo Çiftliği bölgesi, Akıncılar ve Gaziler, Ercan Havalimanı kule ve terminal binası”

LEFKE’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) yarın bugün stadyum civarı ve Karadağ bölgesine elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Kurumdan yapılan açıklamada, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle 09.30 – 12.30 saatleri arasında Lefke stadyum civarı ve Lefke Karadağ civarına elektrik verilemeyeceği bildirildi.