Ataoğlu, Aliyev için tebrik mesajı yayımladı

Fikri Ataoğlu

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yeniden Azerbaycan Cumhurbaşkanlığını kazanan İlham Aliyev için mesaj yayımladı.

“Sayın İlham Aliyev’e, Azerbaycan halkının güvenini kazanarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferi dolayısıyla içten tebriklerimi sunarım. Bu başarı, Azerbaycan’ın istikrar ve kalkınma yolundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koymaktadır.

İki ülke arasındaki güçlü dostane ilişkilerin, ortak kültür ve tarihi bağların daha da güçleneceğine inanıyor, Azerbaycan’ın refah ve kalkınma hedeflerine KKTC olarak yürekten desteklerimizi sunuyoruz.

İlham Aliyev’in liderliğindeki Azerbaycan’a barış, refah ve başarı dolu bir dönem diler, dost ve kardeş ülke olarak birlikte daha güzel günler geçirmeyi temenni ederim.”